Meggyes brownie hullám (paleo)

  • 2015.07.01.
  • 1

Hozzávalók:a tésztához:20 dkg mandula20 dkg kókuszolaj10 dkg tej és cukormentes étcsokoládé10-15 dkg eritrit4 tojás1 teáskanál szódabikarbónaa hullámhoz:20 dkg Totu2 tojás10 dkg eritrit1 vaníliarúd kikapart magjai1 kezeletlen citrom reszelt héja és levetovábbá:30 dkg meggyA tészta hozzávalóit összeturmixoljuk. A hullám hozzávalóit (külön a tésztától) szintén krémesre turmixoljuk.A tészta harmadát 25 x 25 centis, sütőpapírral bélelt forma aljába simítjuk. Rátesszük a fehér krém felét. Megszórjuk a kimagozott meggy felével. Rákanalazzuk a tészta következő harmadát. Kicsit elsimítjuk (nem baj, ha nem egyenletes). Erre kerül a maradék krém,majd a maradék meggy, végül a maradék tészta. 175 fokra előmelegített sütőben 45-50 perc alatt (tűpróba!) megsütjük. Kihűtjük. Szeletelés előtt pár órára hűtőszekrénybe tesszük. Szerintem másnapra lesz a legfinomabb, akkorra érnek össze az ízek igazán.A ToTut, a ToTu krémet, ToTu krém extrát és a tojásrudat paleo és bio boltokban, valamint a gyártó
Capriovus
Budapesti telephelyén Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. (Nyitva H-P 7-16) tudjátok beszerezni. Vidéken élőknek érdemes náluk telefonon, vagy emailben érdeklődni, mert a járat útvonalán, egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel szállítják ki az árut. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933Már Szlovákiában is kaphatóak. A paleo.sk weboldalon tudjaták megrendelni, vagy Pozsonyban a volt Ikea épületében található paleo boltban (Tomasikova ulica 46.)A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.