Biscotti (paleo)

  • 2017.02.08.
  • 5

Biscottiból más alapanyagokból van már fent két recept is, az egyik itt található, a másik pedig itt. Édesszájúaknak akár reggeli is lehet egy finom, kávé, tea, kakaó vagy forrócsoki mellé. Desszertnek pedig egy finom Vinsantoba, Marsalába vagy Tokajiba mártogatva is kiváló.Hozzávalók:20 dkg őrölt mandula7,5 dkg kókuszlisztfél teáskanál szódabikarbóna2 evőkanál méz2 tojás10 dkg folyékony kókuszolaj2,5 dkg tej- és cukormentes étcsokoládé lencse5 dkg pisztácia (egész mandula, mogyoró vagy dió)sóA száraz hozzávalókat elegyítjük. A mézet elkeverjük a tojással és a kókuszolajjal. Hozzágyúrjuk a száraz keveréket. Három részre osztjuk a tésztát. 5 centi széles 3 centi magas hurkává alakítjuk őket. Sütőpapíros lemezre rakosgatva, 175 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Kivesszük, langyosra hűtjük. Sréhen 2 centis darabokra vágjuk. Teljesen kihűtjük, majd 150 fokos sütőben újabb 20 percig hagyjuk száradni. Kihűtve fogyasztjukA facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!