Répás-csokis süti
- 2013.08.10.
- 9
Hozzávalók:
a tésztához:
1 csésze teljes kiőrlésű liszt
1/2 csésze barna cukor
3/4 csésze olaj
2 tojás
1/2 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál őrölt szerecsendió
1/2 teáskanál őrölt fahéj
1 teáskanál vaníliakivonat
1/2 csésze étcsokoládé
1/2 csésze dió
1 és 1/2 csésze reszelt sárgarépa (kis lyukon reszelt)
só
Az anyagok méréséhez 2,5 dl-es csészét használunk. A cukrot, az olajat és a tojásokat habosra keverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónával és a fűszerekkel elkevert lisztet, majd a répát, a diót, a durvára vágott csokit
és a vaníliakivonatot. Sütőpapírral bélelt 25 x 25 centis formába töltjük, végül 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. Kihűtjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.
A szerzőről
Tücsökbogár konyhája