Répás-csokis süti

  • 2013.08.10.
  • 9











Hozzávalók:





a tésztához:

1 csésze teljes kiőrlésű liszt

1/2 csésze barna cukor

3/4 csésze olaj

2 tojás

1/2 teáskanál szódabikarbóna

1/2 teáskanál őrölt szerecsendió

1/2 teáskanál őrölt fahéj

1 teáskanál vaníliakivonat

1/2 csésze étcsokoládé

1/2 csésze dió

1 és 1/2 csésze reszelt sárgarépa (kis lyukon reszelt)







Az anyagok méréséhez 2,5 dl-es csészét használunk. A cukrot, az olajat és a tojásokat habosra keverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónával és a fűszerekkel elkevert lisztet, majd a répát, a diót, a durvára vágott csokit
és a vaníliakivonatot. Sütőpapírral bélelt 25 x 25 centis formába töltjük, végül 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. Kihűtjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.