Banános piskótatallér (paleo)

  • 2018.03.02.
  • 5

Nem tagadom beleszerettem a babapiskótába. :) Nagyon jó alternatíva az aprósütemények készítéséhez. Egy tésztából rengeteg mindent lehet majd kihozni ráadásul önmagában is finom. A mártogatásnál lesz maradék csokoládé, azt sütőpapírra öntve megdermeszthetjük és később más süteményekhez felhasználhatjuk.Hozzávalók:1 adag (70 db) paleo piskótatallér (recept itt)2 banán20 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé2 evőkanál folyékony kókuszolaj35 cukor- és tejmentes étcsokoládé csepp vagy lencseA banánokat fél centi vastag karikára vágjuk. Két piskótatallér közé tesszük. Fogvájóra tűzve a kókuszolajjal, vízgőz felett felolvasztott csokoládéba mártogatjuk. Sütőpapírra rakosgatjuk, a fogvájó helyére egy-egy csokicseppet, vagy csokilencsét teszünk. Hűvös helyre téve rádermesztjük a csokit.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!