Gyors marcipán (paleo)

  • 2016.12.19.
  • 8

Van már egy paleo marcipán receptem itt. Az mézzel készült, kicsit bonyolultabb is elkészíteni, jóval magasabb a Ch tartalma, viszont nyújtható a mostanival ellenben. Ettől függetlenül ez a marcipán is remek alapanyaga lehet az itt található Marcipán burgonyának, vagy az itt található Kávés diós marcipánbonbonnak, vagy akár aszalt gyümölcsös szaloncukroknak. var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-17684248-3']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); Hozzávalók:20 dkg őrölt, blansírozott mandula6 dkg eritrit1 evőkanál mézfél dl vízA mandulát kávédarálóval még finomabbra daráljuk. Vigyázzunk, nehogy kicsapódjon a benne lévő olaj. Az eritritet addig forraljuk a vízzel, amíg teljesen feloldódik. A tűzről levéve hozzáadjuk a mézet. Ráöntjük a mandulaőrleményre és kézzel alaposan átgyúrjuk az egészet.
Akkor jó, ha már egynemű a massza és szép fényes a felülete. Arra figyeljünk a készítésekor, hogy ne gyúrjuk túl, mert akkor szintén kicsapódhat a mandula olajtartalma.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!