Áfonyás földimandulás szelet (paleo)

  • 2016.06.02.
  • 5

Hozzávalók:5 dkg aszalt vörös áfonya5 dkg Yungas hántolt földimandula panír7 dkg kókuszliszt2 dkg lenmag2 dkg szezámmag5 evőkanál pürésített almatovábbá:2 dkg tej- és cukormentes étcsokoládéAz áfonyát és a földimandula panírt késes aprítóban finomabb szemcséjűre dolgozzuk. Hozzáadjuk a többi anyagot. Összegyúrjuk. 12 x 20 centis szilikon forma aljába nyomkodjuk, majd 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük szikkadni. 6 csíkra vágjuk, végül meglocsoljuk olvasztott csokoládéval.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!A fényképezéshez használt háttér innét van:
http://www.fotohatterek.hu/