Túrómorzsa birsalma lekvárral (paleo)

  • 2016.10.19.
  • 5

Tulajdonképpen a gomb mellé vettünk kabátot tipikus esete. A befőzés során az üvegekből kimaradt lekvár mellé készült el a túrómorzsa, amit lehet desszertként vagy egy tartalmasabb leves után második fogásként is fogyasztani. var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-17684248-3']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); Mindkét dolog szerepel már a blogon, úgyhogy csak a linkeket teszem be.A Paleo túrómorzsa receptje ide kattintva érhető el.A Birsalma lekvárért ide kell kattintani.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Címkék

Paleo Lekvár Birs Totu