Dió golyó sütés nélkül (paleo)

  • 2016.09.30.
  • 1

Maradék felhasználásából született meg ez a golyó. A hozzávalóknál a kókusz liszttel kicsit játszani kell, mert mindenkinél más állagú lesz a szűrlemény. Szóval akkor jó a massza, ha szépen formázható golyóvá. Nekem másnapra lett tökéletes, addigra kicsit száradt és az ízek alaposan összeértek. A képen diótej látható a golyók mellett. var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-17684248-3']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); Hozzávalók:1 adag az itt található diótej szűreményéből4 dkg cukormentes baracklekvár4-5 dkg kókuszliszt1 dkg holland kakaó4 dkg porrá őrölt eritritkevés rum (elhagyható)a forgatáshoz:2 evőkanál darált dióA desszert hozzávalóit összegyúrjuk. Golyókat formázunk a masszából, végül darált dióba forgatjuk. Kész...A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!