Sárga szelet (paleo)

  • 2018.02.16.
  • 9

Egyszerűen elkészíthető, mutatós sütemény, tea vagy kávé mellé. csak győzze az ember kivárni, amíg a bevonat megszárad a tetején.Hozzávalók:a piskótához:5 tojásfehérje10 dkg őrölt dió5 dkg eritrit
csipet sóa sárga réteghez:5 tojássárgája10 dkg porrá őrölt eritrit1 evőkanál citromléa díszítéshez:2 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládéA tésztához a tojásfehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verünk. Óvatosan, hogy a hab össze ne törjön hozzáforgatjuk az eritrittel elkevert darált diót. A masszából sütőpapírral ellátott gáztepsire, 18 centi széles csíkot kenünk, majd 175 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. Kihűtjük. Lehúzzuk róla a papírt. A sárga réteghez valamennyi hozzávalóját álló robotgép segítségével, a legnagyobb fokozaton 5 perc alatt kihabosítjuk. A tésztára kenjük. A csokoládét felolvasztjuk. Zacskó sarkába kanalazzuk. A tasak csücskén kis lyukat vágva, egymást metsző köröket mintázunk. A süteményt hűtőbe tesszük száradni. Ha a sárga rész megszilárdul szeletelhetjük.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Címkék

Csoki Dió Paleo