Hagymás csípős csirkemáj párolt káposztával

  • 2013.03.13.
  • 7





Persze tudom, hogy
előző bejegyzésnél
ez a kép volt de az ok egyszerű ott a párolt
káposztáról írtam annak receptje ott található. Csirkemáj rendszeres étel nálunk de csak páromnak és nekem, fiaink nem eszik.
Elkészítése
gyors és egyszerű.
Hozzávalók ( 4 adag):
50
dkg
csirkemáj
1

fej

nagyobb vöröshagyma
só, bors,
csípős és édes nemes

fűszerpaprika
Májat megmossuk félbe vágjuk és
letisztítjuk. Hagymát megpucoljuk félbe vágjuk és felkarikázzuk olajon lesütjük, rátesszük a csirke májat és a sót borsot,
megpirítjuk végén tesszük rá a fűszer paprikákat azzal épp csak össze forraljuk. Általában krumplit, tarhonyát adok hozzá de most maradt káposzta az adtam hozzá házi
pityókás kenyérrel. Finom volt
így
is. :)