Eperkrémleves

  • 2017.06.05.
  • 2

Most van szezonja az epernek és biza már-már elég melegek vannak. Ha nincs kedvünk bekapcsolni a főzőlapot, nagyon hamar összedobhatunk egy hideg eperkrémlevest.EperkrémlevesHozzávalók:50 dkg
eper2 dl habtejszín1,5 dl natúr
joghurt3 ek cukor1 citrom reszelt héja1 ek vaníliás cukorElkészítés:Az epret megmossuk, megpucoljuk, nagyobb darabokra vágjuk és a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk. Elég sűrű levest kapunk, így ha hígabban szeretjük, öntsünk hozzá még hideg vizet. Vaníliás fagyalttal tálaljuk.Szabi még nem döntötte el, hogy a zene, a szabászat vagy az elektronika érdekli jobban, de mi úgy látjuk, hogy nem zárják ki egymást :)

Címkék

Eper Fagylalt Leves