Ha csak egy pizzát rendelsz októberben, ez legyen az! - Fullos Angol Reggeli

  • 2017.10.12.
  • 4

Amikor megláttuk, hogy ebben a hónapban egy angol reggeli fog a Don Pepe extra pizzájára kerülni, azonnal meg akartuk kóstolni, de sajnos várnunk kellett, míg elstartol az október. Utána viszont amint tudtuk, rávetettük magunkat, és az év egyik legjobb pizzaélményével gazdagodtunk!

Valahol adja magát egy ilyen angolos reggeli összeállítás ha pizzáról beszélünk, mégsem sűrűn jön velünk szembe: pedig a bab, a vöröshagyma, a gomba, a kolbász, a bacon, a sonka, a pizza és a BBQ szószok manapság minden pizzériában fellelhetőek, ahogyan némi tükörtojás alapanyag is. A Don Pepe ezt mind egy pizzára halmozta, aminek meg is lett az eredménye: 2390 forintos ára valóban extra, de szerencsére az ízek ezt is némileg feledtetik.

Mert hogy elképesztően jól sült el a dolog! A pizzaszósz némileg enyhít a BBQ jellegzetesen erőteljes ízvilágán, és így egy visszafogottabb, paradicsomos ízélmény kísér végig minket, bármelyik részét is együk a pizzának. A fűszeres kolbász, a tükörtojás valamint az annak aljára sült sonkák, és a bab mind kiérződnek, ha kerülnek a falatba, és valóban úgy érezzük, hogy épp egy fullos angol reggelit eszünk. Csak ezúttal pizzán, és ebédre vagy vacsorára. 
Összességében csak a poszt címét tudjuk így lezárásként megismételni: ha csak egy pizzát rendeltek októberben, akkor a Don Pepe Fullos Angol Reggelije legyen az! Mi pedig reménykedünk, hogy egy későbbi étlapfrissítés alkalmával bekerül az állandó kínálatba.

Végül pedig bedobnánk egy ötletet is a kalapba: ha már grillkolbász, szerintünk egészen jól működne egy Fullos Angol Reggeli Dogger is. Hmm...