Top 5 nyári frissítő a Starbucksból

  • 2017.07.25.
  • 6

Mostanában kicsit viharos az időjárás, de azért eljön még a brutális hőség ezen a nyáron, így nem jöhet rosszul egy lista, amin a legnagyobb kávézó lánc, a Starbucks hűsítő italkínálatát összegezzük. Kávék mellett persze más italok is helyet kaptak posztunkban, úgyhogy aki nincs oda a koffeinért, az is találhat magának új kedvencet.

 
 1. Cold Brew 

A világ legjegesebb jeges kávéja, melyet tavaly vezetett be hazánkba a Starbucks, idén is visszatért. A speciális kávékeveréket 20 órán keresztül áztatják hideg vízben, így nyeri el karakteres, csokoládés-citrusos ízvilágát. Az alap kiadás mellett egy könnyedebb, krémesebb verzió is elérhető Vanilla Sweet Cream Cold Brew néven, úgyhogy aki kevésbé van oda a koffeines ízvilágért, utóbbi lehet a tökéletes hűsítő.
 
 2. Frappuccino 

Talán a lánc legismertebb jeges italáról van szó, melyet kérhetjük akár kávé nélkül is, így tényleg bárki megtalálhatja benne számításait. A csokis, a karamellás, a vaníliás és az epres változatok mindig elérhetőek, azonban idén nyáron érdemes inkább az extra csokis, Java Chip kiadásra rárepülni, hiszen ez csak időszakosan kérhető.
 
 3. Teavana 

Tea rajongóknak is érdemes benézni valamelyik Starbucksba a következő hetekben, hiszen az új, prémium jegestea-lomonádék egészen különleges ízélményt kínálnak. A minőségi teával, jéggel és gyümölcsös ízekkel készülő italok igazi felfrissülést hozhatnak a fülledt nyári napokba. A barackos és fekete szedres változat zöld tea, míg a mangós kiadás fekete tea alappal készül, de ha otthon, magunk kevernénk valamilyen extra gyümölcsös ízvilágot, azt is megtehetjük, hiszen dobozos formában is elérhetőek a Teavana teák.
 
 4. Refresha 

Zöldkávé friss gyümölcsökkel, röviden ez a Refresha. A fekete szedres-hibiszkusos, illetve citromos-lime-os kiadásban is elérhető különlegesség alacsony kalóriatartalma miatt az épp diétázó vendégeknek is kiváló választás, de bárkinek érdemes próbát tennie vele, aki a hűsölés mellett egy kis energiára is vágyik a nagy forróságban.
 
 5. Jeges kávé 

Végére maradt az aduász: a Starbucks teljes forró kávé kínálata kérhető jeges változatban. A legnagyobb kedvencek ilyenkor a jeges americano, a latte és a macchiato.