Mikrós fahéjas almás süti (paleo, gluténmentes, tejmentes)

  • 2016.10.20.
  • 0

Ebből az almás sütiből maradt két-három evőkanál reszelt, ízesített alma, hogy ne menjen kárba, készítettem belőle tízóraira egy finom, laktató és egyszerű mikrós süteményt.Hozzávalók:3 kanál reszelt alma(ízesítettem fahéjjal és eritrittel)2 kiskanál utifűmaghéj20 g zabpehelyliszt7 g (egy púpos kiskanál) kókuszliszt1 tojás1 mokkáskanál sütőporAz almához hozzáadom a tojást és az utifűmaghéjat. Összekeverem, hozzáadom a liszteket és a sütőport. Alaposan elkeverem és egy kerek csészébe öntöm, ilyenbe:Mikróban, 800 Watton sütöttem 3 percet. Teljesen átsült, de azonnal ki kell venni és rácsra tenni, hogy ne nedvesedjen át a tészta. Szaftos, rugalmas és finom fahéjas sütemény lett a végeredmény, nekem nagyon bejött tízóraira.