Vajban sült gomba koktélparadicsommal

  • 2019.12.14.
  • 9

Ez egy nagyon hálás és egyszerű recept. A család nagyon gyakran kéri, sokszor készítem :) Próbáljátok ki bátran!500 gr csiperkegomba500 gr koktélparadicsom50 gr vaj2-3 gerezd fokhagyma2 kk kakukkfűsóborskevés balzsamecet (kb 2 kk, de nem nagyon szoktam mérni, csak úgy érzésre)A gombát tisztítsd meg, ha nagyobbak, darabold fel őket, a koktélparadicsomokat vágd félbe. Sózd, borsozd ízlés szerint. Közben egy kisebb lábasban olvaszd fel a vajat, nyomd bele a fokhagymát, add hozzá a kakukkfüvet. Vedd le a tűzről, és keverd bele a balzsamecetet. A vajas cuccal forgasd össze az előkészített zöldségeket, és tedd az egészet egy tűzálló tálba. 180C-ra előmelegített sütőben süsd össze az egészet (kb. 20-25 perc).