Joghurtszószban sült csirkemell

  • 2019.11.24.
  • 6

1 egész csirkemellPáchoz:1 fej hagyma3 gerezd fokhagyma1 kk őrölt pirospaprika1 kk sültcsirke fűszerpici sópici bors2 ek olívaolajÉs még:2,5 dl natúr joghurtbazsalikomEz egy nagyon finom és nagyon gyors csirkemell recept:) Először fogj egy késes aprítógépet, pakold bele a pác hozzávalóit: a megtisztított, nagyobb darabokra vágott hagymát, fokhagymát, a pirospaprikát, sót, borsot, csirkefűszert és az olívaolajat. Addig dolgoztasd a gépet, amíg szép krémes nem lesz a pác. Ha ezzel megvagy, kockázd fel a csirkemellet és forgasd jó alaposan össze a páccal. Ha van idő, állhat így valamennyit, ha nincs, azt sem baj. Egy serpenyőben melegíts egy kis olívaolajat, és dobd rá a husit, majd süsd teljesen készre. Ekkor öntsd fel a joghurttal és szórd meg ízlés szerint bazsalikommal. Rottyants rajta párat és már tálalhatod is :)

Címkék

Csirke Főétel