Teljes kiőrlésű zabkeksz

  • 2014.06.30.
  • 2

150 gr margarin2 tojás100 gr barna nádcukor200 gr apró szemű zabpehely100 gr teljes kiőrlésű búzalisztfél kk sütőpor1 kk fahéjcsokidarabkák/apróra vágott dió/mogyoró/mazsola ízlés szerintA margarint olvaszd fel, majd keverd habosra a cukorral és a tojásokkal. A száraz hozzávalókat keverd össze, és add az előbbi masszához. Jól keverd össze, és hagyd pihenni 10-15 percig. A masszából formálj diónyi golyókat, lapítsd keksz formájúvá, és tedd sütőpapírral bélelt tepsire. 175 C-ra előmelegített sütőben süsd készre - nagyjából 15 perc alatt.A kölkök nálunk meg vannak őrülve a kekszekért, így szeretek magam készíteni nekik rágcsálnivalót. Így legalább tudom,mit esznek. Recept Femcaferól kipróbálva, ahogy kész lett, el is fogyott:)