Gazdag pecsenyezsír

  • 2013.10.30.
  • 6

Két gyenge pontom - ill. a vegaságomnak mindenképpen van: az egyik, hogy imádom a gyorséttermi kajákat, a másik, hogy imádom a parasztos jellegű ételeket. Nagy és élvezetes kihívás ezeket úgy átalakítani, hogy egészségesek és tiszták legyenek, de maradjanak nagyon finomak és autentikusak.Na ez a vegazsír pont ilyen....imádom és a többieknek is ízlik - már az illata is....:)Kell hozzá:3-3 dkg sárgarépa és zeller1 fej vöröshagyma3 g. fokhagymasó1 darabka pritamin paprika ( kb. fél )1 paradicsom - meghámozva
1 dl kókuszolajfél dl olívaolaj- a zöldségféléket tisztítjuk és durvára aprítjuk- a sárgarépát és a zellert
pici olajon és vizen krémesen puhára pároljuk ( kb. fél óra )- hozzáadjuk az összes többi hozzávalót, majd 15-20 perc alatt puhára pároljuk - sütjük a többi zöldséget is.- Kihűtjük- én össze is turmixoltamNagyon finom úgy is,hogy csak vörös- és fokhagyma van benne.

Címkék

Pástétom