Csokis lepény

  • 2013.10.14.
  • 7

Mégpedig eléggé veszedelmes, mivel annyira finom, hogy szinte elmondhatatlan és leírhatatlan. És egészséges, nem hizlal ( na jó, nem hizlal olyan nagyon:)), és VEGÁN!!!!Kell hozzá:a tésztához:10 dkg tönkölyliszt10 dkg köleslisztfél dl kókuszolajkb. fél dl rizstej1 tk szódabikarbóna2 ek xilita krémhez:1 csomag csokoládé pudingpor ( vegán )1 tábla étcsokoládé3 ek xilitfél dl kókuszolaj- a tészta hozzávalóiból rugalmas tésztát gyúrunk - lehet, hogy picit több tej kell. Hűtőszekrényben pihentetjük
1-2 órát - nálam ez elmaradt, egyből sütöttem.- kinyújtjuk és tepsibe ügyeskedjük, 180 C-on kb. 15-18 perc alatt készre sütjük- a krémhez a pudingot klasszikus módon megfőzzük, majd még forrón belekeverjük a csokit és a kókuszvajat. Mikor összeolvadt ráöntjük a kisült tésztára és kihűtjük.Próbáljunk úgy ügyeskedni, hogy a tészta és a krém is meleg legyen, így mire kihűl, jól összeérik.