Vörösboros csülkös pacalpörkölt sós krumplival, csalamádéval

  • 2018.10.18.
  • 0

Vörösboros csülkös pacalpörkölt sós krumplival, csalamádévalA pacal egy megosztó étel. Én szeretem, de ritkán készül, mert a feleségem utálja, még a szagát sem bírja. Kizárólag akkor készülhet, ha valahova elutazik, vagy garantáltan órákig nem jön haza. Fiatal korunkban elmentünk egy vállalati bulira, ahol nagy bográcsban főzték a pacalt, ott jóízűen megette. Hát így változnak az idők, s az ízlések.Mivel már több pacal blogbejegyzést írtam, most csak a fotókat mutatom meg, de a képek alatt megadom korábbi pacallal készült ételek linkjeit, ott lehet böngészni.Pacalpörkölt lecsóval és paprikás krumplivalCsülkös pacalpörkölt gombás lecsóval és sós krumplivalVörösboros, csülkös, gombás, zöldborsós pacalpörkölt, csuszatésztával Vörösboros, csülkös, gombás, zöldborsós pacalpörkölt, chilis petrezselymes rizzselVörösboros pacalpörkölt csülökhússal, fehérbabbal, gombával tejfölösen Kunsági pacalpörkölt sós krumplivalVörösboros, tejfölös, fehérbabos pacalpörkölt petrezselymes sós krumplival