Vörösboros gulyásleves, krumplival, zöldségekkel, kelbimbóval és kelbimbólevéllel

  • 2018.01.26.
  • 9

Vörösboros gulyásleves, krumplival, zöldségekkel, kelbimbóval és kelbimbólevéllelA bogomra már számos alkalommal tettem fel különböző gulyásleves receptet. A mostani annyiban különbözik az eddigiektől, hogy a zöldségek között volt kelbimbó, sőt a kelbimbó levele is. Ez nem csak íz szempontjából dobta fel a levest, hanem kinézetében is.Különbözött ez abban is a többiektől, hogy általában marhalábszárból főztem a levest, most viszont került bele nyakhús is. Nem csak ízben adott ez egy pluszt, de az állaga is más volt. Csipetke, vagy nokedli készítésével most nem bajlódtam. A fotók alatt 15 finomság linkjét találjátok.Korábbi gulyáslevesek: Vörösboros gulyásleves, krumplival, zöldségekkel és csipetkévelHamis gulyásleves darált húsból és füstölt kolbásszal, vörösborralVörösboros gulyásleves
Vörösboros gulyásleves marhahúsból sok chilivel, tejfölösenVörösboros gulyásleves marha lábszárból, csípős parasztkolbásszal, csipetkével, tejfölösenVörösboros gulyásleves sok-sok chilivel, zöldséggel, nokedlivelGulyásleves sok-sok chilivelGulyásleves csipetkévelGulyáslevesGulyásleves zöldbabbal, tejföllel - PalócgulyásVörösboros debreceni gulyásleves tarhonyávalVörösboros gulyásleves sok-sok chilivel, zöldséggel, nokedlivel a Gourment Fesztivál alkalmábólVörösboros gulyásleves marhalábszárból, zöldségesen, csipetkévelVörösboros marhagulyásleves
És végül egy unicum, ami nem kifejezetten gulyásleves, de ízvilágában közel van hozzá:Vörösboros tarhonyaleves zöldségesen, baconszalonnával és csípős parasztkolbásszal