Csirkeszárnyak velesült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával

  • 2017.09.27.
  • 6

Csirkeszárnyak vele sült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkávalCsak ritkán készül sült csirkeszárny, mivel - bár ízre finom - alig van mit enni rajta. Hozzávalók : 2 db nagy csirkeszárny1 db vöröshagyma2 gerezd fokhagyma 4 db krumplisóőrölt fekete borsőrölt piros paprikanapraforgó olajpetrezselyemkovászos uborkaElkészítés: A szárnyakat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, beteszem a hűtőbe.A krumplikat héjában előfőzöm.A szárnyakat beteszem egy serpenyőbe, mellérakom a félbevágott vöröshagymát, a fokhagymákat és a krumplikat. Sütőben megsütöm.Tálaláskor rakok a tányérra egy szárnyat, egy fél hagymát, két darab krumplit, melyre petrezselymet tépek, valamint kovászos uborkát.