Virslis lecsó gombás rizzsel

  • 2017.08.05.
  • 2

Virslis lecsó gombás rizzselMai lecsóm.Hozzávalók:50 dkg lecsópaprika20 dkg vöröshagyma1 db hegyes zöldpaprika1 db chilipaprika25 dkg paradicsom10 dkg virsli5 dkg füstölt szalonna őrölt fekete borsőrölt csípős pirospaprika15 dkg csiperkegomba1 csésze rizs napraforgó olajElkészítés:A szalonnát felkockázom, a hagymát, paprikát, paradicsomot nagyobb darabokra, a gombát kisebbekre vágom. A virslit felszeletelem.Egy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, megdinsztelem a hagymát, majd rádobom a paprikákat, megszórom a fűszerekkel, hozzáadom a paradicsomot, beleteszem a virslit.Közben megfőzöm a rizst, s megdinsztelem a gombát. A kettőt összekeverem.Tálaláskor szedek a tányérra lecsót, mellé gombás rizst.