Lecsó kolbásszal, tojással

  • 2017.07.12.
  • 0

Lecsó kolbásszal, tojássalEz az étel kiváló arra az esetre, ha nincs időnk, vagy
kedvünk a főzéshez. Percek alatt összedobható minimális munkával. Mégis finom, s nem a szokásos.Hozzávalók:1 üveg saját készítésű
télre eltett lecsó őrölt fekete borsőrölt csípős pirospaprika1 db chili 5 dkg csípős parasztkolbász2 db tojásElkészítés: A lecsó felét egy tányérba teszem, szeletelek bele kolbászt, megszórom borssal, paprikával,vágok bele chilit, összekeverem,
s a tányér közepére ütök egy tojást. Beteszem a mikrohullámú sütőbe, s a maximális fokozaton 4 percig melegítem. A tojás ekkor még csaknem folyékony állagú. Szendvicskenyérrel fogyasztom, sört iszom hozzá.