Sörtészta bundában sült karfiol medvehagymás tejföllel

  • 2017.04.26.
  • 7

Sörtészta bundában sült karfiol medvehagymás tejföllelEgy újabb karfiolos, medvehagymás étel.Hozzávalók:1 db kicsi karfiol
sóőrölt fekete bors1 db tojás4 ek liszt1 dl sörolaj a sütéshez6 db medvehagyma levél2 ek tejföl8 db koktélparadicsom Elkészítés: A karfiolt rózsákra szedem, sós vízben előfőzöm. A medvehagymát aprítom, a tejfölhöz keverem.Közben elkészítem a sörtésztát. A tojást összekeverem a liszttel, a sóval, s a sörrel.A karfiolrózsákat megmártom a sörtésztában, s bő olajban megsütöm.A sült karfiolokat egy tányérra helyezem, s rakok rá medvehagymát, mellé medvehagymás tejfölt és koktélparadicsomokat .