Egyszerű kacsafarhát húsleves

  • 2016.12.04.
  • 8

Egyszerű kacsafarhát húsleves Ezúttal csak farhátból készült a leves, jó zöldségesen, galuska, vagy tészta nélkül. Hozzávalók :2 db kacsafarhát3 db sárgarépa2 db petrezselyem-gyökér1 fej karalábé1 fej kicsi zeller1 db csípős hegyes paprika3 db chili 1 db paradicsom1 db vöröshagyma2 gerezd fokhagyma1 db krumpli zellerlevélpetrezselyemlevélegész fekete bors
1 db tyúkhúsleves kocka sóőrölt fekete bors6 dl víz 2 db chili a tálaláshoz Elkészítés:A farhátakat megmosom, egy fazékba teszem, felöntöm vízzel, fűszerezem. Amíg a farhát fő, felvágom a zöldségeket, majd a leveshez adom.
Amikor a farhát megfőtt, leszedem a húst.Tálaláskor merek a levesből, rakok bele húst, s teszek rá egy chilit.