Medvehagymás, zöldspárgás omlett füstölt szalonnával, füstölt csípős parasztkolbásszal, újhagymával, koktélparadicsommal, reszelt sajttal

  • 2016.05.07.
  • 5

Medvehagymás, zöldspárgás omlett füstölt szalonnával, füstölt csípős parasztkolbásszal, újhagymával, koktélparadicsommal, reszelt sajttalHozzávalók:12 levél medvehagyma2 medvehagyma virág4 db zöldspárga2 db újhagyma zöldjével2 szelet füstölt szalonna10 dkg füstölt csípős parasztkolbász
6 db koktélparadicom2 tk olívaolaj4 db tojás5 dkg sajt sóőrölt fekete borsElkészítés:A szalonnát darabolom, a kolbászt szeletelem, a medvehagymát, újhagymát, spárgát nagyobb darabokra, a koktélparadicsomot félbe
vágom.
A tojást villával felverem.Egy serpenyőben kevés olajon a
a szalonnát, majd a kolbászt megsütöm, hozzáadom a zöldségeket, ráöntöm a tojást, sózom, borsozom, reszelek rá sajtot.Magvas barna kenyérrel, vörösborral fogyasztom.