Kéksajtos kagylótésza dióval, koktélparadicsommal és petrezselyemmel/Pipette rigate con roguefort

  • 2016.05.24.
  • 9

Kéksajtos kagylótésza dióval, koktélparadicsommal és petrezselyemmel/Pipette rigatte con roguefortEgyszerű, gyors és nagyon finom tésztás étel. Hozzávalók:25 dkg kagylótészta (pipette rigate)1 ek vaj5 dkg kéksajt (roquefort)2 db dió6 db koktélparadicsom3 szál petrezselyemsóőrölt fekete borsElkészítés:A tésztát a forrástól számított 8 percig főzöm sós vízben.Közben a diót és a petrezselyem egy részét aprítom.A tésztát leszűröm, a sajtot rátördelem, s a vajjal együtt összekeverem. Sózom, borsozom.Tálaláskor rászórom a diót és a petrezselymet. A tányérra teszek 3 db koktélparadicsomot, s egy petrezselyem csúcsot.