Kacsacomb sült zöldségekkel

  • 2016.05.22.
  • 8

Kacsacomb sült zöldségekkel Ez az étel csupa akciós hozzávalókból készült. Vettem akciósan két kacsacombot, gondoltam sütök hozzá zöldségeket: batátát (szintén akciósan vettem, féláron), a többi zöldséget: répát, paradicsomot és paprikát úgyszintén. Hozzávalók: 2 db kacsacomb (55 dkg)
1 db batáta (20 dkg)2 db sárgarépa1 db csípős hegyes paprika2 db paradicsomsóőrölt fekete borsnapraforgó olaj4 szál kakukkfű1 szál rozmaring Elkészítés:A combokat mindkét oldalukon sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, teszek rá kakukkfüvet és rozmaringot, egy napra hűtőbe teszem. Másnap a batátát megpucolom, feldarabolom, a répákat megpucolom, hosszúkás darabokra vágom. A paprikát félbevágomA combokat megsütöm. Ezalatt egy másik serpenyőben
a zöldségeket is megsütöm. Tálaláskor szedek mindenből egy tányérra, vörösbort iszom mellé. Egy másik tálalás: