Libamájkrémes zöldséges ragúval töltött kaliforniai paprika sajttal megszórva, velesült krumplival

  • 2015.12.19.
  • 6

Libamájkrémes zöldséges ragúval töltött kaliforniai paprika sajttal megszórva, velesült krumplivalKedvenceim a töltött ételek. Hozzávalók:1 db piros kaliforniai paprika1 db sárga kaliforniai paprika1 db libamájkrém
(15 dkg)1 db nagy csiperkegomba1 db paradicsom3 db újhagyma zöldjével2 gerezd fokhagyma12 szál snidling 1 db chili2 ek
ketchupsóőrölt fekete borsőrölt csípős paprikakakukkfű
olíva olaj3 dkg gouda sajt
2 db nagyobb burgonya1 db paradicsom2 szál snidlingElkészítés:A paprikákat megskalpolom, a magházat eltávolítom. A csiperke gombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget aprítom. A hozzávalókat beteszem egy keverőtálba, fűszerezem, hozzáadom a ketchupot, belevágom a chilit, összekeverem.A paprikákat megtöltöm a ragúval, melléteszem a krumplikat, sózom, borsozom, locsolok rá olajat, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 45 percig hőlégkeverésen sütöm. Lereszelem a sajtot, felvágom a snidlinget, felszeletelem a paradicsomot.A sajtot rászórom a paprikákra, s grill fokozaton, 200 C fokon 10 percig sütöm.Tálaláskor szórok a paprikákra és a krumplikra még snidlinget, s rakok a tányérra paradicsomszeleteket, s rá snidlinget.