Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

  • 2014.04.28.
  • 3

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplivalSzeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.Hozzávalók :1 db sült, pácolt pulyka (95 dkg) 4 db nagyobb krumpli2 gerezd fokhagyma1 ág rozmaring5 szál kakukkfűfokhagymasóőrölt fekete borsmajoránna kacsazsírElkészítés:A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Fűszerezem. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 35 percig sütöm.A
pulykacombot egy
serpenyőbe helyezem, teszek bele kacsazsírt, fűszerezem, rászórom
a
zöldfűszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütőbe.Közben a petrezselymet - nem túl apróra - felvágom.Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet húst és sült krumplit, s szórok rá petrezselymet.