Omelette Italiana

  • 2013.06.18.
  • 8

Omelette ItalianaHozzávalók : 2 db tojás













tej 1/2 pizzasonka vékonyan1 db újhagyma2 gerezd fokhagyma1/2 paradicsom3 síp zöld spárga1/4 csípős hegyes zöld paprika1 db chilli paprika1 db csiperke gombaszáraz sajt (trapista) extraszűz olíva olajkakukkfűrozmaringbazsalikompetrezselyemsóőrölt fekete borsmajoranna oreganoElkészítés: A spárgák végeit levágom, sós, cukros vízben megfőzöm.A pizzasonkát kockázom, a paradicsomot, gombát vékonyra szeletelem, újhagymát, zöldpaprikát, chillipaprikát karikára vágom, bazsalikomot, petrezselymet, fokhagymát
aprítom, a kakukkfű és rozmaring leveleit lehúzom, a sajtot lereszelem.A tojásokhoz öntök tejet, fűszerezem, beleteszem a petrezselymet, bazsalikomot, a sajtot, felverem.Egy kerámia serpenyőben olíva olajon megdinsztelem a sajt kivételével a többi hozzávalót, kiveszem, félreteszem. A serpenyőbe beleöntöm a tojáskeveréket, lassú tűzön megsütöm. Rápakolom a hozzávalókat