Paradicsomos-tarjás tészta

  • 2017.10.27.
  • 2

Ha valami gyorsra és nagyon finomra vágytok, akkor ezt a receptet ki kell hogy próbáljátok.Épp hogy csak annyi időm volt, hogy beugorjak az Aldiba, persze a gyerek mellett ez sokszor vicces, mert ilyenkor bizony improvizálva folyik az ebédnek való beszerzése, ezúttal sikerült.Hozzávalók: 3 szelet tarja, 1 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, apróra vágott bacon, 1 dobozos aprított paradicsom, só, bors, kakukkfű, kevés olaj, néhány szem aszalt paradicsom és koktél paradicsom, tetszés szerinti tésztaA tarját csíkozzuk majd serpenyőben kevés olíva olajon megpirítjuk, és tányérra szedjük. A serpenyőbe ezután a karikára vágott hagymát, aprított bacont és fokhagymát tesszük, rövid ideig dinszteljük. Ezután öntjük hozzá az aprított paradicsomot. Fűszerezzük, majd visszatesszük a húst és fedő alatt kb. 10 percig főzzük. Ha kell kevés vizet adjunk még hozzá. Tálalás előtt adjuk hozzá a szeletekre vágott koktélparadicsomot és a csíkozott aszalt paradicsomot.Tetszés szerinti tésztával tálaljuk. Tetejét parmezánnal és bazsalikommal díszítjük.Jó étvágyat!

Címkék

Hús Tészta