Disznósajtos omlett

  • 2017.09.07.
  • 9

Az örök kedvenc disznósajt bizony sokféleképpen végzi nálunk. Nem csak katonázva, hagymával, hanem melegszendvics formájában is eléggé kelendő nálunk. Ezúttal az omlettbe került.Hozzávalók: 2-3 szelet disznósajt, 2 tojás, 2 újhagyma, zsír, só, borsA tojásokat felverjük, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítjük a zsírt és karikázott újhagymát megdinszteljük. Erre teszem rá a disznósajtot is (lehet aprítva is). A tojás ezután kerül bele, de itt már nem kevergetem. Amikor az alja megsül, az omlett egyik oldalát egy spatula segítségével a másikra hajtom.Néhány másodpercig még sütöm, és még melegen tálalom.

Címkék

Édes Zöldséges