Meleg kecskesajtos pirítós lardonnal, dióval és almával

  • 2012.07.04.
  • 0

Tour de France-ban utazunk most egy ideig, ugye mondtam már? Épp Normandiában vagyunk, a túra ma a parttal párhuzamosan vezet egészen Rouen-ig. Ami a konyhát illeti, Normandia maga a Paradicsom, de az is lehet, hogy még egy lépcsőfokkal több. Évekkel ezelőtt csak úgy tologattam magam előtt Franciaországot, azt hiszem, még éretlen voltam a befogadására. Egyszer csak ott termett a normand tengerpart, és most használhatnék hihetetlen elkopott és ócska frázisokat, de tényleg rabul ejtett. Szerintem úgy örökre. Csak úgy tobzódunk a méltán híres alapanyagokban, képtelen vagyok választani, néha az az érzésem, itt minden jellegzetes, amit elém tesznek a tányérra. Hihetetlen, de még sosem találkoztam ennyi leggel egy konyhában.

Címkék

Előétel Saláták