Sült camambert sajt sült zöldségraguval

  • 2013.06.09.
  • 9

Ismét gömbcukkini, mert meggyőződésem, hogy könnyebb ress-re sütni, mint a hagyományosat.vöröshagymafokhagymacukkinigombakoktélparadicsomprovanszi- és toscan fűszerkeveréksófrissen őrölt borsfriss petr.zöld
A hozzávalók mennyisége tetszőleges, mert mindenki saját ízlése szerint állítsa össze a zöldségeket. A lényeg az, hogy ne főzzük puhára, hanem legyen kissé roppanós mindegyik, még a hagyma is.Úgy gondolom, ezek a zöldséges ételek csak akkor finomak, ha nem pép lesz belőlük.Viszonylag erős tűzön süssük össze a zöldségeket. Először
a hagyma, fokhagyma és utoljára a paradicsom.A koktélparadicsomtól lesz édeskés és azt gondolom ezt az ízt kár lenne cukorral pótolni.Amikor a zöldségeket megsütöttem, akkor rátettem a sajtot és a sütőben kicsit megolvasztottam, ami ennél a camambert jellegű sajtnál nem igazán működött, de így is éppen jó volt.