Kofta bulgurral

  • 2013.06.26.
  • 4


Jamie Oliver után szabadon :-)Hozzávalók:A koftához: 1/2 kg darált marhahús1 konzerv lencsesó, borsA mártáshoz:3 dl kókusztej2 újhagyma2 paradicsomkis darab gyömbér1 chili1 kávéskanál currypor 1 csokor petrezselyemsó, borsA bulgurhoz: 1 bögre bulgursó, borszöldborsózöldbabA húst sóztam, borsoztam,
összegyúrtam a lencsével, és kis kolbászkákat formáztam, majd kevés olivaolajon pirosra sütöttem.Közben a mártás hozzávalóit a késes robotgépben összekevertem, a megsült húsra öntöttem, és pár percig forraltam. A bulgurt két bögre vízzel, sóval borssal feltettem főni. Amikor félig megitta a levét, hozzáadtam mélyhűtött borsót és zöldbabot, majd addig főztem, amíg az összes lé elfőtt.Tálaláskor kevés joghurtot tettem rá.

Címkék

Husi