5 évesek lettünk...

  • 2017.09.22.
  • 8

2012 szeptember 22-én kezdődöttaz egész őrület...papíron, legalábbis. :) És hogy miért a királyi többes?Mert szorosan kötődünk egymáshoz a "kicsikével"! :)))Szinte hihetetlen...5 év eltelt azóta, hogy belevágtam!Valami nagyon ünnepi receptet szerettem volna felraknide vagy időm, vagy energiám nincs mostanábannagyot lőni...viszont...mivel elég jó történés fűződik a lent megosztottrecepthez, úgy döntöttem, hogy ez/ennyi lesz az ünnepisbejegyzésem. :) PÁROLT SAVANYÚKÁPOSZTAÉs még mindig őszinte köszönettelvagyok Mindnyájatok felé,kik ezalatt az 5 év alatt nálam jártatok! :)
Valamint...ahogy az egyik legkedvesebb Bloggertársném is írta-mindannak ellenére, hogy mára már jóval többen olvasnak-,a blog alapjában egy (online) családi szakácskönyv(lenne és maradna :) főként, hogy az időközben Királylányból lettKözépiskolásunk egyre gyakrabban keres az anyja receptjeiközött...és ez így jó...így a legjobb! :)))
"Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetneka titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesentud előállítani, hanem hogyan tálalja fölegymás után úgy, hogy az elköltött ételvalósággal kívánja az utána következőt,s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészenjóllakott, akkor hoznak megint valamit,amire azt kell mondani, hogy "de már ebből eszünk"!"Jókai Mór

Címkék

Nem Főzés! :)