Snidlinges, medvehagymás dip

  • 2016.04.17.
  • 8

Dip it!Az apropó ismét egy (éretlenséggel összefüggő) találkozó-a soron következő. :)Ez készült még az egészben sült, rozmaringos krumpli mellé-úgy voltam vele, hátha Valakinek pont ilyen hiányozna,ki tudja?! :)Hozzávalók:-6 dl (jó fajta) tejfölhöz-3 dl (görög) joghurt-20 dkg juhtúró -1 csokor medvehagyma (ha nincs, 2-3 gerezd átnyomott fokhagyma)-1 nagy csokor metélőhagyma (alias snidling :) -Himalája só-frissen darált bors-1 citrom leve-extra szűz, gyümölcsös ízű olívaolaj (jó sok :)Ez a mennyiség elég sok (9-en voltunk rá,de szerintem többet hoztam vissza, mint amennyitelvittem :), akár negyedelhetjük is a mennyiségeket.
Semmi cicó nincs az egész mártogatós elkészítésével,ugyanis simán csak össze kell keverni mindent, közben kóstolgatni szorgalmasan, amíg a végeredményel nem éri az általunk (és lehetőleg a többi résztvevő által)jónak megítélt ízhatást. :)))