Vaníliás tejszínlikőr

  • 2013.12.23.
  • 2

Kell nekem főzés, takarítás és a Jesszuska által hozott fa
díszítése közben megpihenni és leülni
a Nagy Szent Világháló elé!
:D Hankka ugyanis krémlikőrt készített!
(Na, de milyen csábítót!)(Én meg simán leutánoztam-atyám, milyen finom lett! :)))Aki ismer, tudja, hogyha rajtam állna,ez a mennyiség még jövő ilyenkor is meglenne;na, de hát csak karácsony közeledik(meg egy csomó vendég :)és gondolom a Lányok közül csak lesz valaki,aki szívesen belekóstolna?! :D
Hozzávalók:-6 dl habtejszín-2 dl vanília aroma -kettőt egy csapásra-rumos is, vaníliás is :)-15 dkg méz-1 tk mézessütemény fűszerkeverékA tejszínt majdnem forrásig melegítem és el is zárom a gázt alatta.Beleteszem a mézessütemény fűszert,a mézet, majd a vanília aromát és addig kevergetem,
míg minden elkeveredik és feloldódik benne.Nem túl sűrű szűrőn üvegbe szűröm, majd megy a hűvösre.10 perc, mindennel együtt-hagytam volna ki? :))) És az angyalka?
Ilyet kapott minden Kollegina az évzáró bulin.De tényleg!
Nem tudtam kihagyni! :)))És miután a Gasztroblogger-kizárólag minőségellenőrzés céljából-belekóstolt a készítményébe, menjen is aludni,
ilyenkor már nem szabad (több hülyeséget) írogatni! :D