Rusztikus húspástétom-mert Anyukám Mondta... :D

  • 2013.10.19.
  • 3

...hogy nem dobunk ki maradékot(na jó, sokszor igen, de ez most nem az az alkalom lesz :)!Tehát, tegnap azzal búcsúztam, hogyindulunk vacsorázni!
Menni kell,
Anyukám Mondta :)))
Fotó: az Anyukám Mondta hivatalos honlapjárólKözel 10 éve járunk hozzájuk(akkor már/még sarok-pizzéria voltak);meg is beszéltük este a
volt "Főpincér" Úrral :D :D :D,hogy akkora változásokon mentek keresztül
ezalatt az idő alatt, hogy az, aki az Anyukám Mondtábakezdett "csak" járni, el sem tudja azt képzelni!Ja, a változások jó irányban haladtak,a szó legjobb, legprofibb értelmében!!!Csak és kizárólag a legnagyobb tisztelet van Irányukban!(Na, de annak a házi készítésű, abált/posírozott? savanyúságnak
a receptjét csak ki fogom valahogy kísérletezni itthon-pont, mint a Panna cottájukat! :)))
Sült paprika-savanyúsággal; majd azt is megírom. :)
Tehát a történet onnan folytatódik, hogy maradt a tányéromon
egy kis darabka kemencében sült csülök
(rozmaringos sült krumplival, -szalonnával,
-fokhagymával, -hagymakarikákkal tálalták...mmmmm),de csak azért, mert előtte savanyú káposztás báránylevest is ettem,
rozmaringos tejföllel és házi kenyérrel...az is mmmmm!(ja és egy "kupica" világbékét, levezetésként-rá nem tudok jönni, mi volt benne pluszban :) A maradékot hazahoztam és nagyon ügyesen felhasználtam. :)A rusztikus húspástétom receptje itt olvasható,
csak most harmadoltam a hozzávalók mennyiségét.
Remélem, méltó ételbe került
a fantasztikus vacsora maradéka! :)