Paradicsomos, mozzarellás pizzaszelet

  • 2013.10.26.
  • 6

Vagy a korral jár, vagy ínyencség,
de egyre inkább szeretem érezni mindennek az ízét. :)))Még a pizzát sem eszem egy ideje ketchuppal
(bezzeg a család 2/3-a anélkül nem eszi)-inkább salátával-,
de ha mégis szósz kell rá, akkor inkább ez
(Anyukám Mondtás ötlet-házi paradicsomszószt
hoznak a pizza mellé...mmmmm).Szinte semmi nem kell hozzá (na jó, paradicsom azért igen :)
és amíg sül a pizza, lazán elkészül frissiben ez is.A pizzaszelet nem nagy kunszt étel,
kell hozzá pizzatészta
-most csak negyed adagról készítettem,kell még egy kis sült paradicsomszósz,aztán jó féle mozzarella, ízes paradicsom,

só, bors, bazsalikom (most csak szárított volt),
na és a végén egy kis olívaolaj

(csilis-fokhagymás, most lett kész).Plusz a szószhoz még pár darab paradicsom (2-3 db),
csilipelyhes só, darált bors, egy nagyon pici cukor
és egy botmixer.Ja és a forró sütő-előmelegítve200 fokra, légkeverés, 10 perc sütésés burkolás. :D :D :D
A tésztát kelesztés után 4 felé osztottam,
téglalappá nyújtottam-vékonyra,mert az úgy jó!-,
a szélét bevagdostam és egymásra hajtogattam,
hogy a folyadék ne folyjon ki;ebbe kanalaztam 2-2 ek sült paradicsom szószt;paradicsomot és mozzarellát raktam sorba,megszórtam bazsalikommal és egy pici darált borssal.Megsülve, mint egy kajla fülű foxikutya!
:)))