Ötfűszeres csirke

  • 2012.10.17.
  • 6

Hát megint csak a fogyi jegyében készültem. A barátainknál voltunk múltkor és ott ettem valami nagyon finomat (köszi Andrea), ezt próbáltam előállítani. Egy nagyon egyszerűen elkészíthető, zsírszegény ételke kerekedett belőle, a családnak - fiam kivételével - is ízlett, főleg a lányomnak, aki nagyon kedveli a keleti ízeket.Hozzávalók:csirkemell nagyon apróra vágva1 hagymaötfűszer keveréksóaszalt szilvaaszalt áfonyadió egy marékkalElkészítés:Megdinsztelem a hagymát kevés olajon, majd ráteszem a csirkét, összedinsztelem, megszórom ötfűszerrel és sózom, beleteszem az aszalt gyümölcsöket és a diót, egy kicsit lepirítom.

...és ez volt hozzá a köret (megpároltam egy kis karfiolt, kimargarinozott tálba tettem, paradicsom karikákat tettem rá, meg mozzarellát és megsütöttem).
JÓ ÉTVÁGYAT!!