ajándék ötlet balkonkertészeknek

  • 2014.04.02.
  • 3



Történt ugyanis, hogy az én egyik drága barátnőm szülinapja egy nappal az enyém után van. Ilyen ajándékozós alkalmakkor mindig hand made dolgot adok ajándékba. Általában nagyon szoktak neki örülni a barátaim, mert az ő megfogalmazásuk szerint amit kézzel csinálok az vagy nagyon szép vagy nagyon finom. Készült már ajándékba levendula szörp, házi potpuri, karácsonyi fürdősó, levendulaszörp, fűszeres narancslekvár, de mivel most a barátaim többsége is kertész lázban ég, valami ehhez illőt szerettem volna ajándékozni.
Támadt is egy ötletem, amivel nagyon jól fel lehet dobni a balkonkerti cserepeket. Szinte semmi nem kell hozzá, csak pár jó formájú kavics (amit én a szomszédok udvaráról gyűjtögettem össze) és akrilfesték több féle színben.

Az akril festékben az a jó, hogy vízzel kell higítani, és nagyon könnyű vele dolgozni, viszont miután megszárad, lerobbantani sem lehet. Az első pár darabot oljafestékkel festettem, de macerás, és büdös is, és nehezen is száradt meg, szóval minden tekintetben jobb az akril.
Íme:

 
Óriási sikere volt, nagyon örült neki :) Tudom ajánlani mindenkinek!