Ha csak egy kekszet sütnél húsvétkor, ez legyen az!

  • 2017.03.28.
  • 3

Egyszerű, tökéletes, egyszerűen tökéletes. Ha csak egy kekszet akartok sütni húsvétkor, akkor ez legyen az!Mindig jó, ha a hagyományos sütemények és a húsvéti kalács mellett van néhány olyan apró édes falat, amit még akkor is elropogtatnak a vendégek, ha egyébként már telítődtek a húsvéti finomságokkal. Ez a keksz pont ilyen, még egy kiadós húsvéti ebéd vagy reggeli után is nagyon jólesik.Nincs benne különleges fűszer, sem beszerezhetetlen alapanyag, csak 5 egyszerű hozzávaló, amiből szuper finom keksz lesz. Nem alaktartó, így a kiszúrókra nem lesz szükség, a masszát egyszerűen csak össze kell keverni, majd gombócozni-lapítani. A diót mandulával is helyettesíthetjük, és ki lehet próbálni egy pici őrölt fahéjjal vagy gyömbérrel ízesítve is.Elkészítési idő: 25 percHozzávalók:30 dkg darált dió5 dkg cukor1 csomag Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor3 dkg Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez2 db tojásTovább a teljes recepthez >>>Hasonló receptekIlyen egy tökéletes hibrid süti: kakaós csiga és muffin egybenIlyen egy csiga, ha Ferdinánd ízekkel turbózzukIlyen egy kalács, ha nemcsak finom, de szép isIlyen egy ünnepi zsemle. Na, kipróbálod?Ha csak egy sütit sütsz idén karácsonykor, ez legyen az!