MARCIPÁNOS-NARANCSOS KALÁCS NYUSZINAK ÁLCÁZVA

  • 2017.04.13.
  • 6

nyuszi kalács
A húsvéti kalácsunkat feldobhatjuk a hagyományostól eltérő formázással.Nem lettek annyira nyúl kinézetűek, viszont fergetegesen finomak, ezért rakom fel.Az eredeti alapreceptet Limarától csentem el, Itt olvasható. Csak minimálisat változtattam rajta, mivel nem volt itthon tejszínem.Vannak emberek, akiknek a kelt tészta, szinte mindig jól sikerül és vannak azok, akiknek valamiért soha. Valószínű ennek csak annyi a rákfenéje, hogy rá kell érezni az elkészítésére. Szerencsére én az első csoportba tartozom, soha sem voltak problémáink, nagyon jóban vagyunk egymással. Most kivételesen, jól jött volna, ha picivel kisebb intenzitással dagadnak, akkor nem lettek volna ilyen duci nyulaim, de ami a küllem rovására ment, az az állagnak nagyon jót tett.