AVOKÁDÓKRÉM (2)

  • 2013.06.04.
  • 9

Tudom van már a blogon avokádókrém, de szeretek kísérletezgetni és ez most egy kicsit más. Különben is annyira finom és praktikus, mivel 1 perc alatt elkészül, hogy érdemes próbálgatni különböző ízesítésekkel.Kedvenc avokádókrémem receptje ITT olvashatóHozzávalók2 érett avokádó1 érett paradicsom1/2 lila hagyma2 gerezd fokhagymasnidlingkevés olíva2-3 evőkanál tejföl1 kk. dijoni mustár1 citrom levesó, borscsilipehelyElkészítésAz avokádót vágjuk ketté és kanalazzuk egy tálba a húsát és villával törjük össze.
A paradicsomot magozzuk ki és vágjuk nagyon apró kockákra.
A hagymát és snidlinget szintén vágjuk
finomra.A fokhagymát reszeljük le.Sózzuk, borsozzuk, tegyük hozzá a csilit, majd a mustár, olíva tejföl és citromlé is jöhet.Az egészet keverjük össze és már fogyasztható is.Én a héjába töltöttem vissza kevés zöldség kíséretében.Csak, mert szeretem...a gasztroblog