MEDVEHAGYMA PESTOBAN PÁCOLT FETA

  • 2013.04.24.
  • 9


Képzeljétek megérkezett a szervizből a telefonom. Igaz nagyon okos volt amikor bevittem és nagyon bután hoztam el, az összes számom és adatom elveszett belőle, de legalább újra tudok fényképezni :) Hallejujja!Ígérem, hogy ezzel a recepttel befejezem a medvehagyma
őrületemet, de ezt a finomságot még meg kell osztanom veletek. Hihetetlen egyszerű, de annál finomabb. Este egy pohár borocska mellé tökéletes csipegetni való, vagy egy salátát feldobni vele sem utolsó.Direkt nem írok mennyiségeket, mert annyi sajtból készítjük amennyiből akarjuk.Hozzávalók
FetasajtOlívabogyóMedvehagyma pestoSnidlingOregánóCsilipehelyOlívaolajElkészítésA fetát kockázzuk fel. Tegyük üvegbe némi olajbogyó kíséretében. 2 nagy evőkanál medvehagyma pestot keverjünk el apróra vágott snidlinggel, 1 k.k csilipehellyel és 1 kanál oregánóval. Ezt a keveréket tegyük a fetára, majd öntsük fel annyi olívával amennyi ellepi. Természetesen lehet más fűszerekkel is ízesíteni. Tegyük legalább 3 napra a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.Jó étvágyat hozzá :)Csak, mert szeretem...a gasztroblog