Mogyorókrémes brownie

  • 2017.07.30.
  • 1

Hozzávalók 25 x 35 cm-es tepsihez35 dkg csokoládé20 dkg vaj10 dkg cukor5 tojás1 evőkanál vaníliakivonatfél kávéskanál só7 dkg őrölt mandula15 dkg liszt30 dkg mogyorókrém3 dkg mandulaforgácsA tepsit vajjal vékonyan kikenjük, a sütőt 200 fokra melegítjük.A csokoládét a vajjal vízgőz felett megolvasztjuk, majd a többi hozzávalót a felsorolás sorrendjében belekeverjük.A masszát a tepsibe simítjuk.A mogyorókrémet felmelegítjük és egyenlően a tészta tetejére kanalazzuk. Kanál segítségével márványosra keverjük, végül megszórjuk a mandulával.A sütőbe toljuk és 35-40 perc alatt megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert kiszárad és akkor kevésbé finom.