Gombakrém

  • 2013.01.05.
  • 5

Régóta tervezgettem, hogy csinálok egy ilyen gyors gombakrémet, de nem is tudom, voltaképp miért nem vettem rá eddig magamat.

Hamar elkészül és isteni finom.Szerintem tésztára is tehető, de én most egy gyors kakukkfüves zabpehelykenyérkét ütöttem össze hozzá, majd melegszendvicsnek csináltam meg.A receptet nem szükséges nagyon részletezni: 250g apró csiperkét megtisztítottam és lereszeltem; szőlőmagolajon megpároltam némi hagymát, megpirítottam benne egy kis kakukkfüvet, őrölt rozmaringot és bazsalikomot, majd hozzáadtam a gomba reszeléket. Sóztam, borsoztam, adtam hozzá egy kis fokhagyma port is, végül felöntöttem egy kevés vízzel. Pár percig pároltam, legvégül egy kanálnyi csicseriborsó liszttel besűtítettem.

Címkék

Gomba